Naslovnica Izdvojeno Žena se pravila mrtva nakon što je posrnula bježeći od bizona u Nacionalnom parku Yellowstone

Žena se pravila mrtva nakon što je posrnula bježeći od bizona u Nacionalnom parku Yellowstone

Gorštaci
Napad bizona

Ovaj video koji prikazuje bliski kontakt žene sa smrću (od strane bizona) postao je viralan, i to s dobrim razlogom. Kad se čovjek mora pretvarati da je mrtav da bi preživio, ljudi će htjeti vidjeti kako to izgleda u praksi.

Dvoje turista, koji bi se mogli opisati i kao “tupani”, prišli su paru bizona usred polja kada je situacija postala opasna.

Jedan od bizona odlučio je jurišati, a u pokušaju da pobjegne, žena se spotaknula i pala (klasična scena iz horor filma zapravo se događa i u stvarnom životu).

Grupa turista u blizini (vjerojatno prijatelji para ili grupa s kojom su bili) počela je vrištati od užasa dok je žena ležala na zemlji, a bizon joj je prišao. Svi koji su svjedočili tom prizoru vkali su ženi da se “pravi mrtva” i da se ne miče.

Dakle, to je ono što je ona i napravila, i nekim čudom, ta metoda je zapravo djelovala. Bizon joj se nekoliko puta približio i možda čak jednom ili dvaput ponjušio, ali je na kraju izgubio interes i otišao.

Kad se bizon udaljio, ustala je i brzo otišla, sretna je što će doživjeti još jedan dan.

Vezani sadržaj

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Prihvaćam Saznajte više

Skip to content