Naslovnica Hrvatska HGSS organizira 1. Sljeme Rescue Race natjecanje! Prijavite svoju ekipu i osvojite vrijedne nagrade

HGSS organizira 1. Sljeme Rescue Race natjecanje! Prijavite svoju ekipu i osvojite vrijedne nagrade

Gorštaci
Ako ste ikad poželjeli biti dio HGSS-ove ekipe koja traga za unesrećenom osobom, medicinski je zbrinjava i transportira do tima hitne pomoći, sada imate priliku. Prvi put u 72 godine postojanja HGSS omogućuje građanima da vide svijet njihovim očima, i to na prvom Sljeme Rescue Race natjecanju 25. lipnja na Medvednici. Na natjecanju će sudjelovati pet ekipa po četvero ljudi, a sve sudionike očekuju i zanimljive nagrade. Prije samog natjecanja, timovi će proći kratku edukaciju o oživljavanju i transportu unesrećene osobe koju će im održati liječnici iz Komisije za medicinu spašavanja HGSS-a. Potom će svaki tim krenuti u potragu za unesrećenom osobom. Nakon što je pronađu, morat će je “oživjeti” i nosilima prenijeti do cilja. Ekipa koja prva završi Sljeme Rescue Race osvojit će vrlo zanimljivu nagradu. Naravno, HGSS-ovci su mislili i na ostale sudionike, tako da sve timove čekaju pokloni koji će im dobro doći u raznim situacijama. Pozivamo sve zainteresirane da prijave svoje timove najkasnije do 15. lipnja. Jedini uvjet je da svi budete punoljetni, a prijave s imenima i prezimenima četvero sudionika vašeg tima šaljite na e-mail adresu mediji@hgss.hr. Samo natjecanje neće biti zahtjevno, ali pet najbrže prijavljenih timova dobit će priliku na jedan dan osjetiti koliko je plemenit poziv gorskog spašavatelja, poručili su iz Hrvatske gorske službe spašavanja.

Ako ste ikad poželjeli biti dio HGSS-ove ekipe koja traga  za unesrećenom osobom, medicinski je zbrinjava i transportira do tima hitne pomoći, sada imate priliku. Prvi put u 72 godine postojanja HGSS omogućuje građanima da vide svijet njihovim očima, i to na prvom Sljeme Rescue Race natjecanju 25. lipnja na Medvednici. Na natjecanju će sudjelovati pet ekipa po četvero ljudi, a sve sudionike očekuju i zanimljive nagrade.

Prije samog natjecanja, timovi će proći kratku edukaciju o oživljavanju i transportu unesrećene osobe koju će im održati liječnici iz Komisije za medicinu spašavanja HGSS-a. Potom će svaki tim krenuti u potragu za unesrećenom osobom. Nakon što je pronađu, morat će je “oživjeti” i nosilima prenijeti do cilja. Ekipa koja prva završi Sljeme Rescue Race osvojit će vrlo zanimljivu nagradu. Naravno, HGSS-ovci su mislili i na ostale sudionike, tako da sve timove čekaju pokloni koji će im dobro doći u raznim situacijama.

Pozivamo sve zainteresirane da prijave svoje timove najkasnije do 15. lipnja. Jedini uvjet je da svi budete punoljetni, a prijave s imenima i prezimenima četvero sudionika vašeg tima šaljite na e-mail adresu mediji@hgss.hr. Samo natjecanje neće biti zahtjevno, ali pet najbrže prijavljenih timova dobit će priliku na jedan dan osjetiti koliko je plemenit poziv gorskog spašavatelja, poručili su iz Hrvatske gorske službe spašavanja.

Vezani sadržaj

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Prihvaćam Saznajte više

Skip to content