Naslovnica Događanja Tradicijsko Martinje kod planinarske kuće Belecgrad

Tradicijsko Martinje kod planinarske kuće Belecgrad

Gorštaci

Svake godine, kada studeni započne svojom hladnom notom, planinari i zaljubljenici u prirodu iz cijele regije okupljaju se u Belcu kako bi proslavili planinarsko Martinje. Ovo tradicionalno okupljanje u organizaciji Planinarskog društva Belecgrad Belac postalo je nezaobilazno događanje na planinarskom kalendaru. Ove godine, datum koji trebate zabilježiti je 5. studeni, a mjesto susreta je crkva sv. Marije Snježne u Belcu, gdje se okupljanje odvija do 10 sati.

Nakon okupljanja ispred crkve, sudionici će krenuti u ugodnu šetnju prekrasnim okolicama Belca sve do planinarske kuće Belecgrad.

No, planinari su se pobrinuli i za zabavu! Od 13 sati, planinarska kuća Belecgrad bit će epicentar veselja i zabave. Posjetitelji će imati priliku uživati u raznovrsnom zabavnom programu koji uključuje nastupe KUD-a “Belec”, “Dečki z bregov”, te neizostavno, vinskog biškupa. Ovaj veseli dio dana donijet će osmijeh na lica svih prisutnih i stvoriti nezaboravne trenutke.

Planinarsko Martinje u Belcu tradicionalno okuplja ljude iz različitih dijelova Hrvatske, ali i šire, koji dijele strast prema planinarenju, prirodi i naravno, dobroj zabavi. Ovo je prilika za stvaranje novih prijateljstava, razmjenu iskustava i zajedničko uživanje u prirodi.

Poruka organizatora iz Planinarskog društva Belecgrad je jasna: “Kao i uvijek do sada, bit će hodanja ljepotama prirode, zabave, dobrog društva… S veseljem vas očekujemo u Belcu ili pri Planinarskoj kući Belecgrad!” S obzirom na to, ne propustite ovu priliku za povezivanje s prirodom i istomišljenicima te uživanje u tradicionalnom Martinju na planinarski način. Vidimo se u Belcu 5. studenog!

Vezani sadržaj

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Prihvaćam Saznajte više

Skip to content