Naslovnica Novosti “The Climb”, TV serija rođena iz prijateljstva Jasona Momoe i Chrisa Sharme

“The Climb”, TV serija rođena iz prijateljstva Jasona Momoe i Chrisa Sharme

Gorštaci

U svijetu Hollywooda postoje veliki zaljubljenici u penjanje koji svoju strast ponekad odluče ispričati i podijeliti kroz kino. Nakon Jareda Leta koji je prošle godine, u pratnji poznatih penjača kao što su Tommy Caldwell, Renan Ozturk, Alex Honnold i Sasha DiGiulian, opisao američke nacionalne parkove i nevjerojatne avanturiste koji ih istražuju u TV seriji “Great Wide Open”, na redu je Jason Momoa, protagonist nove serije “The Climb” koja će na HBO Max stići 12. siječnja.

Seriju su kreirali Jason Momoa, kroz svoju produkcijsku tvrtku On the Roam, Chris Sharma i The Intellectual Property Corporation (IPC), dio Sony Pictures Television.

Uz Momou i Sharmu, pojavit će se i ženski protagonist: američka penjačica Meagan Martin. “Kao da imate Supermana i Wonderwoman”, ironičan je komentar bivšeg Aquamana. Trio će biti odgovoran za nadgledanje 10 neprofesionalnih penjača koji će se natjecati za nagradu od 100.000 dolara i sponzorstvo outdoor branda.

Kakvi su to izazovi?

Prema pisanju HBO-a, penjači će “biti podvrgnuti rigoroznom nizu mentalnih i fizičkih izazova, suočavajući se s nekim od najzastrašujućih uspona na svijetu kako bi osvojili titulu najboljeg neprofesionalnog penjača”.

Izazovi će gledatelje odvesti na razne lokacije, koje trailer djelomično otkriva, poput Mallorce u Španjolskoj ili Wadi Ruma u Jordanu. Dvije intenzivne minute videa koji nam također daju pretpostaviti da će među izazovima biti mjesta za više disciplina, uključujući sportsko penjanje, trad i multi-pitch, boulder i deep water solo.

The Climb je natjecateljski serijal koji će zasigurno potaknuti javnost na razmišljanje o pomicanju osobnih granica.

Vezani sadržaj

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Prihvaćam Saznajte više

Skip to content