Naslovnica Događanja Prvi pohod LUDBREG – KALNIK

Prvi pohod LUDBREG – KALNIK

Gorštaci

PD Ludbreg poziva sve ljubitelje hodanja, pješačenja i prirode na prvi pohod planinarskim stazama od Ludbrega do planinarskog doma na Kalniku.

Pohod će se održati 20.03.2021. u subotu. Početak pješačenja je kod kružnica centra svijeta u Ludbregu u 7.00h . Normalnim tempom hodanja i s odmorima pješačenje traje oko 10 sati. Staza ima 30 kilometara.

Nakon dolaska do planinarskog doma na Kalniku, povratak u  Ludbreg biti će osiguran kombijem ili autobusom u slučaju više sudionika.

Obavezna je osnovna planinarska oprema prilagođena vremenskim uvjetima (tvrde cipele-gojzerice, štapovi za hodanje, ruksak, adekvatna odjeća, zaštita za hladnoću, sunce, vjetar i kišu). Hrana i piće iz ruksaka. Planinarski dom na Kalniku će možda biti otvoren.

Pohod će osiguravati HGSS .

U slučaju jako lošeg vremena (jača kiša cijeli dan) pohod se odgađa, te će to pisati ovdje. U slučaju povremene slabije kiše pohod se ne odgađa.

Prijave su potrebne zbog organizacijskih potreba. Za pohod se možete prijaviti ovdje.

Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta i da je s njime suglasan, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na pohodu. Također odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da nema simptome Covid-19 bolesti . Iako će vodiči učiniti sve za maksimalnu sigurnost sudionika, pohodu svatko pristupa na vlastitu odgovornost.

Za više informacija i prijave posjetite PD Ludbreg

Vezani sadržaj

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Prihvaćam Saznajte više

Skip to content