Naslovnica Događanja IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE 2021.

IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE 2021.

Gorštaci
Martinje

Planinarski klub Ivanec poziva sve planinare, prijatelje i simpatizere na tradicionalno „Ivanečko planinarsko Martinje“, koje se nakon godine stanke vraća jače, sadržajnije i nikad ljepše. Proslavite ovaj narodni običaj u planinarskom okruženju i  nezaboravnoj zabavi, kao i jedinstvenom ugođaju „Planinarskog grada“ Ivanca, Ivanečke planinarske obilaznice, i Ivanščice!!

Osim već tradicionalne ceremonije u restoranu „BVB“ u Ivancu, koji već desetak godina uspješno ugošćuje mnogobrojne planinare u svoj nezaboravan program, sada se u program uključuje i Hotel „Orion“, kao i čitav niz kleti i vinogradarskih podruma udruženih u Udrugu vinara i vinogradara „Peharček“, uz neizostavnu potporu Grada Ivanca i prigodne poklone!

Svaka grupa sada može birati svoj vlastiti program prema željama i mogućnostima svojih članova, a PKI dodjeljuje vodiče i prateće osoblje za svaki od programa.

Izdvajamo iz bogatog sadržaja:

  • Posjet Muzeju planinarstva u Ivancu, razgled Grada
  • Uspon na Ivanščicu uz vodiče „Planinarskog kluba Ivanec“
  • Odlazak na dio „Ivanečke planinarske obilaznice“ i posjet vinskim podrumima
  • „Martinjska večera“ uz zabavni program

Za cijeli program i dodatne informacije posjetite web stranicu PK Ivanec

U SUBOTU,  6. STUDENI 2021.IVANEC – IVANŠČICA

Prijave i dodatne informacije:
Tomislav Friščić 098/9288413
Stjepan Kuštelega 091/7634655

Vezani sadržaj

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Prihvaćam Saznajte više

Skip to content