Naslovnica Hrvatska Dani hrvatskih planinara 2021.

Dani hrvatskih planinara 2021.

Gorštaci

U želji i namjeri da se predstavi zanimljiv planinarski krajolik i sadržaji na Bilogori, na incijativu đurđevačkoga PD-a Borik HPS je još prije nekoliko godina odabrao Đurđevac za mjesto održavanja Dana hrvatskih planinara 2021. Nadajući se povoljnoj situaciji u pogledu aktualne pandemije Covid-19, HPS i PD Borik pripremaju 12. i 13. lipnja 2021. dane druženja u slikovitoj šumi Borik te na pitomim i životopisnim brežuljcima sjeverne đurđevačke Bilogore. Ti su lijepi brežuljci načičkani nadaleko poznatim vinogradima i klijetima, u novije vrijeme registriranim OPG-ovima, vinarijama i kušaonicama, koje osim hodačkih-planinarskih ruta i sadržaja nude niz drugih rekreativnih, turističkih, eno, etno i gastro mogućnosti.

Ovim putem HPS poziva planinarska društva i klubove da u svoj plan aktivnosti uključe obilježavanje Dana hrvatskih planinara 12. i 13. lipnja 2021. i svoj boravak u Đurđevcu. Podrobnije informacije o načinu obilježavanja Dana hrvatskih planinara bit će upućene svim članicama HPS-a početkom lipnja kada budu poznate epidemiološke okolnosti, sve prema tadašnjoj procjeni i mjerama nadležnog Stožera Civilne zaštite.

Cijelu objavu možete pročitati na stranicama HPS-a

Vezani članci

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Prihvaćam Saznajte više