Naslovnica Zabava VIDEO: Pristojan medvjed maše automobilu u prolazu

VIDEO: Pristojan medvjed maše automobilu u prolazu

Gorštaci

Znamo da su ovi veliki grabežljivci majstori lova i da se obično boje interakcije s ljudima. Svi znamo da trebamo ostati što dalje od njih jer čim osjete prijetnju, situacija može postati opasna.

Međutim, s vremena na vrijeme vidimo i videozapise koji prikazuju koliko ovi divlji grabežljivci mogu biti simpatični i dragi. Evo savršenog primjera medvjeda koji je upravo “običan dečko”.

Na snimci možete vidjeti obitelj koja vozi niz cestu kada iznenada primijete medvjeda. Izvade kameru, a kad prolaze pored medvjeda, on se uspravi na zadnje noge i mahne. Doslovno je mahao kao što bi to napravio vaš susjed kad prolazite pored njega.

Ovaj videozapisi nam pokazuju da divlji svijet može biti iznenađujuće neobičan i pun iznenađenja. Dok se obično fokusiramo na njihovu divlju stranu, povremeno nas podsjećaju da čak i najopasniji grabežljivci mogu pokazati svoju nježnu stranu kad se osjećaju sigurno i bez prijetnje.

Vezani sadržaj

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Prihvaćam Saznajte više

Skip to content