Naslovnica Najave i obavijesti Privremeno zatvaranje planinarskih staza prema Triglavu

Privremeno zatvaranje planinarskih staza prema Triglavu

Gorštaci

Zatvaranje planinarske staze preko Plemenica prema Triglavu

Planinarski savez Slovenije i Planinarski savez Ptuj obavještavaju da će od 18. srpnja 2020. do 25. srpnja 2020. biti zatvoren vrlo zahtjevan dio planinarske staze na Triglav preko Plemenice (Bambergovom stazom) Luknja-Zaplanja. Hitni glavni radovi na održavanju provest će se na planinskoj stazi.

Ostali mogući pristupi Triglavu: iz Koče na Doliču preko Triglavske škrbine Kredarica-Triglav Dom Planika-Triglav (nakon 20. srpnja 2020.)


Zatvaranje planinskih staza od Planike do Triglava

Planinarski savez Slovenije i Planinarski savez Gorje obavještavaju da će od 16. srpnja 2020. do 20. srpnja 2020. godine dio planinarske staze Dom Planika pod Triglavom-Mali Triglav i Dom Planika pod Triglavom-Triglavska škrbina povremeno biti ZATVOREN. Hitni glavni radovi na održavanju provest će se na planinskoj stazi.

Od planinara se traži da strogo poštuju zatvaranje planinske staze i ne nastavljaju se njome jer bi mogli ugroziti i njihovu sigurnost i sigurnost markacista na djelu.


Vezani sadržaj

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Prihvaćam Saznajte više

Skip to content