Naslovnica Hrvatska KREATIVNI NATJEČAJ HGSS-a: Čestitaj nam rođendan uz #HGSS70

KREATIVNI NATJEČAJ HGSS-a: Čestitaj nam rođendan uz #HGSS70

Gorštaci

Bliži se vrijeme darivanja te je HGSS odlučio nagraditi najvjernije pratitelje. Kao zahvalu za podršku, najkreativnije među vama HGSS će nagraditi poklon paketom sa sponzorskim predmetima HGSS-a.

Proces je vrlo jednostavan. Sve što trebate napraviti je čestitati rođendan HGSS-u bolje od svih ostalih. Snimite video sebe ili svoje ekipe u čestitarskom izdanju pa snimku objavite na svojem Twitteru, Instagramu ili Facebook profilu uz #HGSS70.

One najbolje, HGSS daruje na blagdan sv. Nikole, 6. prosinca, što znači da će se u obzir uzeti oni sadržaji koji su objavljeni do 5. prosinca 2020. u 20:00.

*Sve čestitke koje se objavljuju na privatnim profilima u sklopu rođendanskog natječaja moraju biti objavljene s postavkama privatnosti postavljenima na “javno” kako bi bili vidljivi te kako bi mogli ući u natječaj. Neke od čestitki će biti dodatno podijeljene i na profilima HGSS-a kao objave, naravno, uz suglasnost kreatora. Sretno!

Saznajte više na profilima HGSS-a: Facebook, Instagram, Twitter, hgss.hr

Vezani sadržaj

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Prihvaćam Saznajte više

Skip to content