Naslovnica Izdvojeno Ivanščica: Vozilo sletjelo u provaliju

Ivanščica: Vozilo sletjelo u provaliju

Gorštaci
Ivanščica: Vozilo sletjelo u provaliju

U nedjelju navečer, stigla je dojava o nesreći na prometnici koja vodi na Ivanščicu. Prema informacijama, vozilo je sletjelo s puta i završilo u provaliji, 2 kilometra iznad Žganog vina.

Ubrzo nakon dojave, na mjesto nesreće upućena su 4 vozila sa ukupno 12 vatrogasaca. Po dolasku na mjesto nesreće, situacija je bila iznimno ozbiljna. Vozilo je bilo u provaliji, a unesrećeni su trebali hitnu pomoć i izvlačenje.

Vatrogasci su brzo djelovali i pružili podršku članovima Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) koji su koristeći užad izradili dva sustava za izvlačenje unesrećenih iz provalije.

Nakon što su unesrećeni uspješno izvučeni iz vozila i provalije, članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Ivanec su se pobrinuli za dodatnu sigurnost. Vozilo je detaljno pregledano kako bi se spriječilo istjecanje goriva, a akumulator je sigurno uklonjen.

Dodatno, jedno vatrogasno vozilo s troje članova DVD-a Ivanec ostalo je na mjestu nesreće kako bi osiguralo svjetlo tijekom policijskog uviđaja djelatnicima PP Ivanec.

Izvor: DVD Ivanec

Vezani sadržaj

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Prihvaćam Saznajte više

Skip to content