Naslovnica Izdvojeno Napad medvjeda na planini u BiH ozbiljno ozlijedio grupu migranata.

Napad medvjeda na planini u BiH ozbiljno ozlijedio grupu migranata.

Gorštaci
Medvjed

Prije nekoliko dana, grupa migranata blizu Bihaća u Bosni i Hercegovini doživjela je napad medvjeda na planini Plješevica, koja je dio uobičajene migracijske rute prema Hrvatskoj. Prema izvješću portala Radiosarajevo.ba, napad se dogodio tijekom noći, a medvjed je prouzročio teže ozljede migrantima.

Jedini spas predstavljao im je mali nož koji su imali sa sobom. Granična policija Bosne i Hercegovine obavijestila je organizaciju SOS Bihać o incidentu. Ova organizacija pruža pomoć migrantima u gradu Bihaću i odmah je reagirala. Nakon intervencije, utvrđeno je da su članovi napadnute grupe migranata zadobili teške tjelesne ozljede, ali nitko nije bio u životnoj opasnosti.

Reporterka s portala Radiosarajevo izvijestila je da je ruta preko Plješevice poznata kao jedna od najtežih na putu prema hrvatskoj granici. Na toj lokaciji često dolazi do napada divljih životinja, no ovo je prvi zabilježeni incident tog tipa.

Vezani sadržaj

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Prihvaćam Saznajte više

Skip to content