Naslovnica Događanja 4. “Opaka” utrka na vrh Čevo (562 m)

4. “Opaka” utrka na vrh Čevo (562 m)

Gorštaci
Opaka utrka

Ova neobična utrka iznenadila je mnoge i pobudila zaista veliki interes te stoga pozivamo sve drage prijatelje, kolege i ljubitelje ovakvog druženja na 4. “Opaku” utrku koja će se održati 22.08.2020. (subota) s početkom u 15 h.

Što je “Opaka” utrka?

Prije svega, treba napomenuti da ovo nije klasična utrka nego ipak malo “opasnija i opaka” te treba dobro razmisliti prije nego se prijavite i nastupite. Najvažnije je znati da nastupate na VLASTITU ODGOVORNOST.
Utrka se održava bez obzira na vremenske uvjete.

Utrka se trči od ugostiteljskog objekta City u Završju pa do križa pri Ivičinoj kućici na vrhu Čeva (562 m). Staza će biti označena. Bit utrke je da se od starta do cilja MORA popiti 2 LITRE GEMIŠTA, raspoređeno kroz 4 stanice:

  1. START (Caffe City – Završje) – 1/2 LITRE
  2. “OKREPA” (cca. 1100 m) – 1/2 LITRE
  3. “OKREPA” (cca. 2,2 km) – 1/2 LITRE
  4. CILJ (cca. 2,7 km – pod križem na vrhu) – 1/2 LITRE GEMIŠTA

Mjerenje vremena se zaustavlja tek kad se i “zadnja kap” popije na cilju. Okrepna stanica se “napušta” tek kad se popije ukupna količina od 1/2 litre. S obzirom na svu ovu “ozbiljnost”, još jednom napomena da u utrci mogu nastupiti samo punoljetne osobe i to isključivo na VLASTITU ODGOVORNOST.

Atmosfera nakon utrke

S obzirom na opće poznatu situaciju s koronom, molba da budemo ODGOVORNI i da se distanciramo koliko možemo. Bit će i dezinficijensa, rukavica, a za svaki slučaj ponesite i maskice . Nastojat će se držati preporuka, a sve u cilju da zaštitimo sebe i druge.

Iako su prijave za ovu godinu zaključene, pozivamo vas da 22.08.2020. (subota) s početkom u 15 h podržite natjecatelje.

Tko preživi, pričat će” 🙂

Vezani sadržaj

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Prihvaćam Saznajte više

Skip to content